ASIANTUNTIJA

Tutustu TM Savotan ja Tuomaksen tarinaan. 

Palomiehen ja ammattisotilaan uralta arboristiksi

Aloitin urani puunhoitoalalla vuonna 2016 kaatamalla tontti- ja ongelmapuita. Työ sai minut kiinnostumaan rakennetussa ympäristössä kasvavien puiden biologiasta ja niiden kohtaamista haasteista. Päädyin työn ohessa opiskelemaan puunhoitoalaa Seduun Ähtäriin ja valmistuin arboristiksi vuonna 2020.

TM Savotta - Tuomas

Työssä minua motivoi jatkuva oppiminen – elämme muuttuvassa maailmassa ja meidän on pysyttävä aallon huipulla niin tieteellisen tutkimustiedon kuin uusimpien työmenetelmien  soveltamisessa, kun työskennellään rakennetun ympäristön puiden parissa.

Aiemmin olen työskennellyt muun muassa palomiehenä ja ammattisotilaana. Näiden työnkuvien kautta on  luontevaa, että olen kiinnostunut puiden kaato- ja hoitotöiden turvallisuusnäkökohdista. Erilaiset innovaatiot liittyen alan työmenetelmiin ovat myös kiinnostukseni kohteita.

Tuomas Murdoch
arboristi & yrittäjä

Lehti

"Rauhallinen, harkittu suunnittelu ja tehokas toteutus vakuuttavat"

Maanrakennusalan yrityksemme tekee taloyhtiöiden piha- ja salaojasaneerauksia. Töissä tulee usein vastaan ongelmapuita, jotka täytyy poistaa kiipeilykaatona hankalasta paikasta johtuen. Ensimmäisen kerran valitsin TM Savotan sattumalta. Nykyään valinta on selvä. Tuomas on käynyt kaatamassa useita vastaan tulleita ongelmapuita, ja jokainen kaato on sujunut harkiten, turvallisuus huomioiden ja tehokkaasti. 

Teemu Huuskonen, Maanrakennus Huuskonen Oy

Lehti

"TM Savotan valtteja ovat järkevä urakkahinnoittelu, turvallinen työskentelytapa ja siisti työnjälki"

Sain Tuomakselta jo arviokäynnillä vakuuttavan ja selkeän esityksen siitä, miten puunkaato ja muut työt tulisi toteuttaa. Lisäksi tarjottu urakkahinta oli erittäin kilpailukykyinen muihin saamiini tarjouksiin verrattuna. TM Savotan palvelussa vakuutti turvallinen työskentelytapa, hyvä ja siisti työnjälki, ystävällinen ja reilu palvelu sekä järkevä urakkahinnoittelu.

Pekka Vuojärvi

TM Savotta mediassa

Tuomas pelasti lähes viikon puussa kyhjöttäneen kissan 30-metrisen männyn latvasta – juttu Ilta-Sanomissa 27.7.2020

Lue juttu

OTA YHTEYTTÄ

KERRO KOHTEESTASI JA JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ